MENU
+90 212 450 09 32
Pts - Cts: 09:00 - 18:30
  • Hint Yağı - 100 ml
  • Hint Yağı - 100 ml
Ürün Kodu: HY-100ml
Stok Durumu: Stokta var

Hint Yağı - 100 ml

100 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
%5024,90TL49,90TL

Hint Yağı Soğuk Sıkım 100 ml Damlalıklı Şişede

Yağ olarak, Saç ve Cilt bakımında masaj yaparak kullanılır.

İşletmemiz: iso 9001:2015GMP (Good Manufacturing Practices) ve Helal Sertifikalarına sahiptir.



  • Açıklama
  • Yorumlar (0)
  • Etiketler
  • Sipariş Bilgileri
  • Açıklama

    Hint Yağı - 100 ml

    Hint Yağı sarı renk tonu olan yarı saydam koyu kıvamlı bir yağdır. Yenilebilir bir yağdır. ince bağırsakta risinoleik asite ayrıştırılır. Bu sindirimi hızlandırmaktadır. Cilt için anlamlı faydalar göstermektedir. Bir çok cilt problemi ile mücadelede yarar sağlamaktadır. Kaş kirpik ve saç büyümesini teşvik eder. Tıbbı, Endüstriyel ve farmasotik kullanım alanlarına sahiptir. Cilt bakım ürünlerinde, gıda maddelerinde, ilaçlarda, biyodizel yakıt bileşenlerinde vb. yaygın olarak kullanılmaktadır. Doymamış yağ asitleri bakımından zengin, kozmetik ve güzellik sektörünün vazgeçilmez yağları arasında olan, Hint yağı bitkisinin tohumlarının ezilmesi ile elde edilen bir yağdır. Özellikle kozmetik sektöründe sıklıkla tercih edilen bir yağdır. Faydalarını inceleyecek olursak;


    • Suyu hapsetme özelliğine sahip olması, Hint yağını doğal bir nemlendirici olarak ilk sıralarda tercih edilmesini sağlar
    • İltihap sökücü özelliği sayesinde akneleri azaltır.
    • İçerdiği omega 3 yağ asitleri sayesinde ciltte meydana gelen çatlakların hızla düzelmesini sağlar.
    • Yıpranmış saçların onarılmasında, daha doğal ve canlı görünmesinde etkilidir.
    • Nemlendirici ve onarıcı özelliği ile saçlarda kullanılması halinde, saçların daha hızlı uzamasını sağlar.


    Ürün Detayları

    • Erime Noktası: Oda sıcaklığında sıvı
    • Yağ Rengi: Açık Sarı
    • SAP (bar) Değer: 0,14
    • KOH (sıvı) Değer: 0,19
    • Yağ Kokusu: Nutty
    • İçindekiler (Ortak İsim): Castor Oil
    • Malzemeler (INCI Adı): Ricinus Communis Seed Oil
    • Raf ömrü: 2 yıl
    • Soğuk İşlem için önerilir: evet
    • Banyo Bombaları için önerilir: evet
    • Güvenli göz: evet
    • Dudak Güvenli: evet
    • Kullanım Talimatı: Soğuk işlem sabunu yüzde 10'a kadar. Losyonlar ve kremler yüzde 3'e kadar. Yüzde 3'e kadar balzam.


    Sıkça Sorulan Sorular / instagram’da bizi takip edin

    Ek Bilgi: Sadece harici kullanım içindir. Kullanmadan önce herhangi bir alerjik reaksiyon için küçük bir cilt bölgesini test edin. Gözlerle temastan kaçının, çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Hamileyseniz, kullanmadan önce sağlık uzmanınıza danışın. Ürünümüz ilaç değildir.

  • Yorumlar (0)

    0 yorum
    Yorum Yap
    Not: HTML'e dönüştürülmez!
  • Etiketler
  • Sipariş Bilgileri
    Kargo ve Teslimat
    Siparişiniz, 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde çalışmış olduğumuz Kargo firması tarafından ücretsiz olarak teslim edilecektir.
    Ödeme Metodları
    Kredi kartı tek ödeme ve kapıda ödeme seçenekleri ile kolayca sipariş verebilirsiniz.